Sleduj nás

Tak jo, Tysone Fury, konečně sis zápas se mnou zasloužil, připomněl se Jake Paul

Tak jo, Tysone Fury, konečně sis zápas se mnou zasloužil, připomněl se Jake Paul
Ani Jake Paul nezůstal potichu, když viděl další dominantní tažení hvězdného Tysona Furyho.

Kontroverzní YouTuber se pokusil přiživit na slávě mocného Gypsyho Kinga, a proto krátce po jeho úspěchu vyslal do éteru smýšlenou výzvu. „Tak jo, Tysone, myslím si, že sis konečně ten zápas se mnou zasloužil,“ vzkázal směrem do Las Vegas.

Třiatřicetiletý šampion si chtěl jen užít zasloužené ovace, tak na podobné prohlášení ani nereagoval. Pár dní před soubojem s Wilderem ovšem řekl, že na Jakea pošle svého mladšího bratra Tommyho Furyho.


„Jake je pro mě člověk, který nedisponuje profesionálními boxerskými zkušenostmi. Pro mého bratra to bude dobrá zábava, sám ho na ni budu trénovat. Tommy musí ale vědět, že zmýlená v tomto případě neplatí. Pokud by náhodou prohrál, tak ho osobně pošlu do boxerského důchodu, a navíc mu změním jméno. Člověk, který má v příjmení Fury a hodlá bojovat o tituly, si nemůže dovolit prohrát s nějakým Jakem Paulem,“ pravil Gypsy King.

Podtrženo, sečteno, mladému YouTuberovi šlo jistě jen o pozornost, Tyson Fury by s ním do této války i vzhledem k velké fyzického výhodě určitě nešel. V případě Tommyho je to ovšem jiný příběh a ten začíná každým dnem nabývat stále reálnějších parametrů.


Další články