Sleduj nás

Tak tohle? Tyron Woodley měl prý zakázáno Jakea Paula knokautovat

Tak tohle? Tyron Woodley měl prý zakázáno Jakea Paula knokautovat
Úkol Tyrona Woodleyho v duelu s Jakem Paulem byl daleko těžší, než se na první pohled mohlo zdát.

Bývalý šampion velterové váhy UFC sice před válkou sliboval, jak mladému YouTuberovi setne hlavu, ale když nadešel čas na ostrou bitvu, nějakou přílišnou energii ze sebe nevyzařoval. A když už tedy jednu dobrou trefil, tak si potom nešel za ukončením.

„To je tím, že měl ve smlouvě doložku. Takovou doložku, o které spousta lidí neví. Tyron měl zakázáno Jakea vypnout, jinak by nedostal výplatu,“ překvapil Dillon Danis v podcastu MMA Hour u Ariela Helwaniho.


„Přísahám vám, vím to z mnoha dobrých zdrojů, tato podmínka v té smlouvě skutečně byla. To je ten důvod, proč Woodley Jakea neukončil, když ho dobře trefil. Celé to byla jen show, Jake nesměl prohrát,“ řekl Danis.

Když ovšem vše došlo až do bodového vyhodnocení, moc fingovaně to zrovna nevypadalo. Woodley prohrál velmi těsně via split decision, s čímž údajně ani tak nepočítal, a proto se dožadoval odvety.


Přesně té odvety, kvůli níž si na ruku nechal vytetovat nápis „Miluji Jakea Paula“. Bohužel pro něho, jeho americký protivník s ním o další měření sil už nestojí.


Další články