Sleduj nás

Tentokrát už to nebude trvat sedm kol, slibuje Fury před válkou s Wilderem

Tentokrát už to nebude trvat sedm kol, slibuje Fury před válkou s Wilderem
Již bylo dost hloupých výmluv, Tyson Fury hodlá ukázat, že jeho předchozí výhra nebyla jen pouhou náhodou, ale že je mezi ním a Wilderem skutečná výkonnostní propast.

Deontay na sebe upletl velký bič. Protože nyní všude slibuje, jak svého britského soka nejenže porazí, ale navíc i „legálně zabije“, bude muset ukázat vskutku lepší výkon, než jaký předvedl v únoru roku 2020.

Protože se jedná o trilogii, oba borci už přibližně vědí, co mohou od toho druhého očekávat. Tyson se na to ale dívá s velkým nadhledem. Jejich druhý souboj mu ukázal, že je Wilder zranitelný, a to údajně hodně.

Tyson Fury slibuje bití


„Deontay pro mě nepředstavuje žádnou hrozbou. Samozřejmě, určitě má šanci trefit nějaký šťastný úder, ale to v těžké váze může trefit kdekdo. Co se týká kvality, já jsem daleko před ním,“ pochválil se „Gypsy King“.

„Poslouchejte, pokud vám říkám, že se nyní Wildera chystám sejmout, tak ho sejmu. Pamatujete, co jsem řekl naposledy před naším druhým zápasem? Řekl jsem, že ho pošlu na prdel a že ho zničím, což jsem udělal. Teď to nebude vůbec jiné, spíše ještě horší. Tentokrát ho hodlám úplně vyhladit a nebude to trvat ani sedm celých kol. Vyřídím to s ním hezky a rychle,“ přislíbil Fury.


Další články