Sleduj nás

Tito Ortiz: K Silvovi jsem choval vždy respekt, ale teď mě opravdu silně naštval

Tito Ortiz: K Silvovi jsem choval vždy respekt, ale teď mě opravdu silně naštval
Tito Ortiz se chystá na svůj boxerský zápas s Andersonem Silvou a již s předstihem avizuje, že tato bitva bude dosti okořeněná o vzájemnou nevraživost.

Vše začalo úplnou banalitou. Bojovníci se před každým soubojem domluví na nějaké váze, ve které bude jejich střet probíhat.

Anderson Silva ovšem trval na tom, že si proti bývalému šampionovi polotěžké váhy UFC stoupne do ringu v kategorii do 88 kilogramů, což Ortize pořádně namíchlo. Na tak drastické shazování není zvyklý.



BOX: Tito Ortiz vs. Anderson Silva


„Na samotný boj se těším, ale už jen to, že Silva chce, abychom se utkali v 88 kilogramech, o něčem svědčí, patrně se bojí,“ uvedl šestačtyřicetiletý bojovník původem z Kalifornie pro server TMZ Sports.

„Strašně mě to štve, pod 90 kg jsem v osobním životě strašně dlouho nešel. Však to není ani má optimální váha, v níž jsem zápasil. Tímhle mě opravdu silně naštval,“ zlobil se Ortiz na svého brazilského rivala.


A plánuje tvrdou mstu. „Nikdy v kariéře se mi nestalo, že bych nesplnil hmotnostní limit. Anderson mě však nutí jít až na hranici mých možností. Já to udělám, ale bude ho za to čekat skutečně tvrdý trest,“ avizuje.

Boxerský duel mezi Ortizem a Silvou je naplánován již na 11. září. Pokud má kalifornský bijec své tělo připravit na takto drtivé shazování, musí už začít s dietou. Mezi šestnácti provazy ovšem slibuje, že si půjde po krvi a fanouškům doručí výhru před limitem.

Tito Ortiz boj


Další články