Sleduj nás

To bude breku, až zničím vašeho krále, popichuje Logan Paul před bitvou s Mayweatherem

To bude breku, až zničím vašeho krále, popichuje Logan Paul před bitvou s Mayweatherem
Floyd Mayweather za celých svých 50 profesionálních zápasů nenašel ani jednoho přemožitele, nyní však svou pověst riskuje tím, že vstoupí do bitvy s vyšším a muskulaturnějším soupeřem, který se navíc v boxu teprve ještě rozkoukává.

Mayweather je člověk, který když cítí peníze, půjde si za nimi. A v současné chvíli by zde jen horko těžko našel ideálnějšího soupeře, který mu zaručí vyšší balík, než je americký YouTuber Logan Paul, který má na svém kontě pouhopouhý jeden profesionální duel. Zájem ovšem budí poměrně obrovský, a to hlavně v zámoří.

Duel mezi oběma borci se uskuteční 6. června a už teď Logan tuší, že je to pro něho skvělá příležitost, jak udělat něco, co prakticky nezvládl ještě nikdo před ním (pokud nepočítáme amatérské soutěže).


Floyd Mayweather Logan Paul box

„To bude breku, až zničím vašeho neporaženého krále,“ smál se Logan v interview pro „Impaulsive Clips“, kde se snažil promovat svůj zápas. „Vím, že to zní neuvěřitelně, mnoho lidí tento duel odsuzuje, ale hádejte co, každý z vás by do této příležitosti šel, kdyby se mu nabídla,“ upozorňoval.


„Myslím si, že nás čeká šílený fight, který bude atakovat rekordní čísla prodaných PPV. Určitě to bude v řádů milionů,“ domnívá se troufalý YouTuber, jehož mladší a mnohem kontroverznější bratr Jake po něm přebral podobné úmysly a nyní k boxerským soubojů vyzývá hlavně MMA zápasníky.


Další články