Sleduj nás

Tohle je částka, kterou by McGregor získal, kdyby místo boje s Poirierem boxoval s Pacquiaoem

Tohle je částka, kterou by McGregor získal, kdyby místo boje s Poirierem boxoval s Pacquiaoem
Conor McGregor i navzdory svému chování z poslední doby dokazuje, že mu na své pověsti v MMA záleží více jak na vysoké peněžní odměně v boxu.

Kdyby Notorious neprohrál lednový duel s Dustinem Poirierem, vše by šlo normálně podle plánu a zjevně někdy zkraje léta by se utkal s filipínskou boxerskou legendou Mannym Pacquiaoem.

Potíž je ale v tom, že se Conor až moc ve své mysli soustředil na tento zápas, že pro bitvu s Dustinem zapomněl, co všechno MMA vůbec obnáší. Proto se nechal tak snadno nachytat na leg kicky, jež byly ústředním taktickým plánem amerického bojovníka.


Když Conor tento duel prohrál, své plány na boxerský souboj s Pacqiaoem rázem zrušil. Místo toho si s Poirierem poručil okamžitou trilogii, v níž mu Dana White i jeho soupeř vyhověli. Bohužel pro odhodlaného Ira, tuto trilogii i vlivem další nepřízně osudu prohrál a nyní je jak bez peněz, tak se mu navíc hroutí i jeho odkaz.

Novinář z TalkSportu Nick Pete uvedl, že by si McGregor v bitvě mezi šestnácti provazy s filipínskou legendou vydělal sto milionů dolarů. Tato dohoda ovšem mezitím vypršela, Manny se zařídil po svém a nyní bude bojovat s Yordenisem Ugasem o pás WBA super velterové váhy.


Vzhledem k věku slavného Pac-Mana a zlomené noze irského Notoriouse se nedá očekávat, že by se tato jednání někdy v budoucnu obnovila. Conor se dost možná ještě někdy vrátí do ringu, ale proti Pacquiaovi to již nebude.

Manny Pacquiao Manny Pacquiao


Další články