Sleduj nás

Tohle je naprostá ostuda, však Joshuovi chybí úplné základy! všiml si trenér Mikea Tysona

Tohle je naprostá ostuda, však Joshuovi chybí úplné základy! všiml si trenér Mikea Tysona
Anthony Joshua oživil svou trenérskou sestavu a najal si muže, který kdysi trénoval Mikea Tysona. Ten byl ale úplně zaskočený tím, co spatřil.

Ronnie Shields měl tu čest kdysi stát po boku „Nejděsivějšímu muži planety“. Tentokrát si ale jeho služby vyžádal nynější „top“ boxer Anthony Joshua, který chce udělat vše potřebné, aby si opět vybojoval zpátky své čtyři pásy.

„Potřeboval jsem trochu osvěžit vzduch, a proto jsem se vydal připravovat do USA. Vím, že jsem se v boji s Usykem nechoval jako pes, kterým jsem měl být, ale do příště to hodlám změnit,“ objasnil "AJ" své plány.


V USA tedy po boku Shieldse zahájil novou přípravu, která ale odhalila několik jeho nedostatků.

„Anthony mě poprosil, abych mu ukázal, co může dělat lépe. Ukázal jsem mu několik věcí a on na mě zíral s otevřou pusou a pak řekl: ‚Tohle jsem nikdy nedělal, to mě nikdo nikdy neučil.‘ No chápete to? Já byl zcela překvapený! Úplně mě to zaskočilo, že člověk, který byl světovým šampionem těžké váhy, nezná naprosté základy!“ odhalil Shields, jenž se nebál držet jazyk za zuby.


„Když jsem se Joshuy ptal, proč Usyka prostě nepřetlačil silově, což byla jediná logická věc v té chvíli, odvětil mi, že ho chtěl prostě přeboxovat, to byl prý jeho game plan… Makáme tedy spolu na věcech, ve kterých se má zlepšit a kterých by se měl naopak vyvarovat. Čeká nás ale ještě kus práce,“ podotkl Shields.


Další články