Sleduj nás

Trenér nastínil, co teď přinese Wilderova budoucnost. Nabízí se odchod do důchodu?

Trenér nastínil, co teď přinese Wilderova budoucnost. Nabízí se odchod do důchodu?
Mnohé fanoušky zajímá, zdali po prohrané trilogii s Tysonem Furym položí Deontay Wilder rukavice na hřebík. Odpověď na tuto otázku se pokusil najít trenér Malik Scott.

Ten Deontaye trénovat na tuto velmi vyhlíženou a klíčovou bitvu s Gypsym Kingem, kterému nakonec jeho svěřenec podlehl v jedenáctém kole na KO. Nutno však dodat, že u alabamského boxera byly vidět známky zlepšení, jen na celkovou výhru to bohužel nestačilo.

„Před zápasem jsem říkal, že budeme stát proti velmi dobrému soupeři, po zápase ale musím přiznat, že jsme stáli proti naprosto skvělému soupeři. Fury si zaslouží veškeré možné uznání, lepší bojovník tuto bitvu vyhrál,“ vyřkl Scott slova uznání, která jsme od Wildera slyšet nemohli a asi jen tak ani neuslyšíme.


Bude tato porážka znamenat konec éry Bronzového Bombardéra? „Upřímně o tom vážně pochybuji,“ odpověděl Scott. „Důchod není v našich plánech, to slovo v našich rozhovorech ještě nikdy nepadlo. Víme pouze, že nám sobotní noc nepřála. Teď je na čase se chvíli oprostit od boxu, nechat věci uležet a pak se znovu sejít a promluvit si.“

Z prvních informací to tedy vypadá, že ještě Wilder končit nehodlá. Také by to byla škoda, stále je to top boxer, který může potrápit mnoho dalších borců. Pouze na Furyho to zjevně stačit nebude.

Další články