Sleduj nás

Trenér představil, za jakých okolností by Predátor Ngannou porazil Tysona Furyho

Trenér představil, za jakých okolností by Predátor Ngannou porazil Tysona Furyho
Tyson Fury se sice doposud jeví jako neomylný boxer, ale i jako takový má dle trenéra Francise Ngannoua jisté mouchy.

Nebude se jednat o snadný úkol, ovšem i tak kouč slavného Predátora věří, že až na toto měření sil jednou dojde, bude mít jeho svěřenec dost velkou šanci stát se vůbec tím prvním, kdo Gypsyho Kinga přemůže.

„Jsem si jistý, že by Francis Ngannou skutečně mohl Tysona přemoct, ale nebude se jednat o žádný lehký úkol. Aby to zvládl, potřeboval by se naplno oddat tréninku a zvyknout si na nové návyky, protože box je oproti MMA něco zcela jiného,“ sdělil Dewey Cooper, trenér současného šampiona těžké váhy UFC.


„Fury je momentálně nejlepším boxerem světa a není se čemu divit. Na svou výšku je velmi agilní a rychlý. A to jsou vlastnosti, jakými disponuje i Francis, jenom není s boxem ještě tak sžitý,“ uváděl.

„Francis má v sobě sílu, rychlost a výbušnost od přírody. Když si ponechá i své sebevědomí hodně vysoko a poctivě se oddá přípravě, dozajista si může s Furym poradit,“ doplnil Cooper.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Francis Ngannou (@francisngannou)






Duel mezi Furym a Ngannouem zatím v nějaké dohledné době není reálný, ale třeba za rok by se už nemuselo jednat o tak velké sci-fi. Momentálně o něm dokonce uvažují už i manažeři, jimž se tento nápad velmi zamlouvá.


Další články