Sleduj nás

Tyron Woodley podrobně předpověděl, jak bude probíhat jeho bitva s Jakem Paulem

Tyron Woodley podrobně předpověděl, jak bude probíhat jeho bitva s Jakem Paulem
Bývalý UFC šampion velterové váhy počítá s tím, že konečně prokáže MMA komunitě velkou službu.

I když si na pomoc hodlá najmout takového Mikea Tysona a o Jakeovi Paulovi říká, že to rozhodně není soupeř, který by neměl žádné zkušenosti, i tak počítá s tím, že by ho měl porazit.

„Jake je obklopený týmem expertů. Na spoustu lidí to působí, že to je pouhý YouTuber, který nic neumí, ale čistě boxu se věnuje dlouho. A stejně tak má kromě zkušeností i slušné fyzické předpoklady,“ upozornil Woodley.


„Co se mě týče, i tak bych tento zápas měl vyhrát... pokud něco nepodcením. A proto se na to musím dokonale připravit. Přeci jen MMA a box jsou dvě odlišná odvětví. Ty údery a kombinace jsou zde jiné, plynulejší,“ vysvětloval.

„Jsem si dobře vědom toho, jak je Jake Paul pro MMA komunitu nepříjemný člověk, jak ho nikdo nemá rád. Ten kluk to dělá chytře, buduje si reputaci, ovšem i tak počítám s tím, že ho ve třetím kole pošlu na prdel,“ oznámil Woodley.


„První a druhé kolo se budeme seznamovat, já ho budu lákat do pasti a ve třetím už bych ho měl mít načteného, tak to uzavřeme,“ uvedl v interview pro Michaela Bispinga.


Další články