Sleduj nás

Tyron Woodley si zápasem s Jakem Paulem vydělá setsakramentský balík, pochvaluje si manažer

Tyron Woodley si zápasem s Jakem Paulem vydělá setsakramentský balík, pochvaluje si manažer
Tyron Woodley si za zápas s Jakem Paulem přijde na miliony dolarů.

Jake Paul je vycházející americkou internetovou hvězdou, která nebudí zájem už jenom na sociálních sítích, ale nýbrž i v profesionálním boxerském ringu, kde se doposud podrobila třem duelům. Všechny je navíc bezpodmínečně vyhrála na KO.

Je sice pravda, že všechny její soupeři nebyli nějací světoborní boxeři, jenže to už neplatí v případě jejího dalšího rivala, jímž se stal bývalý šampion velterové váhy UFC Tyron „The Chosen One“ Woodley, což je shodou okolností také blízký přítel Bena Askrena.


Aby tato bitva měla pořádný příběh, Tyron se pokouší svět přesvědčit, že hodlá jednak pomstít svého přítele, ale také se chystá jednou provždy umlčet nevymáchanou hubu kontroverzního YouTubera, jehož mnohdy nevybíravý slovník je důvodem tak obří pozornosti.

„Nemůžeme brát Jakeovi jeho zásluhy. Díky němu je o box tak velký zájem a díky němu se mi podařilo uzavřít úplně tu nejlukrativnější dohodu, jakou jsem kdy uzavřel,“ chopil se slova Malki Kawa, manažer Tyrona Woodleyho.


Přesnou částku bohužel neprozradil, jen je nutné dodat, že se postupem času ještě nasčítá. Čím lepší bude promo, tím větší bude o bitvu zájem a tím více lidí si zakoupí PPV přenos. A to je to, oč tu celou dobu běží.

„Řeknu vám jednu věc, Tyron dostane královskou výplatu. Pokud nebudeme brát ohled na bonusy, jen základ bude čítat několik milionů dolarů,“ usmíval se Kawa, který na této dohodě také nepochybně sám zbohatne.

Když byl Woodley UFC šampionem, nejvíce si za fight vydělal 500 tisíc dolarů. Boxerským zápasem si tedy na svá stará kolena pěkně přivydělá do důchodu, a navíc bude mít velkou šanci splnit to, po čem většina lidí touží – zavřít jednomu upovídanému YouTuberovi pusu.

Další články