Sleduj nás

Tyson Fury: Člověk je opravdu schopný všeho. Jen chtít! Celý život mě odepisovali a podívej se teď

Tyson Fury: Člověk je opravdu schopný všeho. Jen chtít! Celý život mě odepisovali a podívej se teď
Král těžké váhy WBC již dorazil zpátky k rodině, kde se těší zaslouženým ovacím od fanoušků. Během svého návratu dokonce promluvil o motivaci i vítězném zápase s Deontayem Wilderem.

Britský obr předvedl o víkendu téměř bezchybný výkon, jenž korunoval knokautem. Ten vzešel z toho, jak dokázal soupeře rozebrat.

Fury, dříve často podceňovaný boxer, zažil comeback jako z pohádky. Nyní je dokonce považován za nejlepší těžkou váhu současnosti. A právem.


„Pokud je člověk správně mentálně nastavený, pak dokáže cokoliv,“ prohlásil hvězdný Gypsy King. „Lidé mě celý život jenom odepisovali. Říkali mi, že nikdy nedosáhnu věcí, kterých jsem později dosáhl. Všem jsem vám chtěl ukázat, čeho je člověk se správným nastavením a motivací schopný.“

Samotný Tysonův otec nevěřil, že se jeho syn k boxu ještě někdy vrátí. Po výhře nad Wladimirem Klitschkem zažil tři roky duševního utrpení, z něhož se díky správnému odhodlání dostal. A ještě dokázal najít cestu zpátky na sportovní vrchol.


„Celou dobu jsem vám říkal, že jste v prvním zápase s Wilderem viděli jenom polovičního Furyho. Do odvety jsem byl plně připravený, dobře nastavený a správně motivovaný. Dopředu jsem všem řekl taktiku, kterou použiju, a stejně si s ní nebyl Wilder schopný poradit. Třetí zápas už nebylo o čem,“ prohlásil šampion.

„Díky všem, co mě na této cestě podporovali. Tohle ještě zdaleka není konec,“ navnadil britský velikán, který ještě před několika měsíci zmiňoval, že má před sebou poslední tři zápasy kariéry.

Další články