Sleduj nás

Tyson Fury: Joshua nemá žádnou výdrž. Jak ho trefím, půjde k zemi

Tyson Fury: Joshua nemá žádnou výdrž. Jak ho trefím, půjde k zemi
Tyson Fury nepochybuje o Joshuově odhodlání, nýbrž o tuhosti jeho brady.

AJ má na kontě aktuálně čtyři pásy, přičemž tři z nich se řadí mezi ty prestižní, ale spousta lidí už dlouhodobě pochybuje o tvrdosti jeho brady. A jisté znepokojení vyjádřil i sám Gypsy King.

„Recept na výhru je poměrně jednoduchý. Stačí mi, když Joshuu párkrát trefím do ciferníku a on půjde k zemi. Jeho tvář není zvyklá inkasovat údery a on sám nemá nejsilnější srdce, aby byl dostatečně mentálně odolný,“ naznačoval Fury, že svého soupeře hravě zlomí.


„Když Anthonyho zasáhnu, konec přijde poměrně rychle. Už jsem bojoval s těžšími boxery, které je náročnější trefit,“ podotýkal Fury, který se plánuje stát prvním nezpochybnitelným šampionem těžké váhy.

Potíž je pouze v tom, že se jednání ohledně prvního vzájemného měření sil vlečou. Tyson by rád bojoval hned v létě, ale kdoví, zdali mu to promotéři zaručí…


„Duel s Joshuou se určitě uskuteční letos, ale nebudu čekat až do Vánoc. Pokud nedostanu brzo termín, utkám se v létě s někým jiným,“ pohrozil britský obr na stanici ESPN. Štve ho totiž, že už více než rok nestál v ringu a opět mu tedy začíná chybět to zápasnické tempo.

Další články