Sleduj nás

Tyson Fury potvrdil, že si dá zápas v malých rukavicích s šampionem těžké váhy UFC

Tyson Fury potvrdil, že si dá zápas v malých rukavicích s šampionem těžké váhy UFC
I když je teď sužován následky koronaviru, ve své hlavě si už spřádá plány na to, co bude dělat, až bude fit.

Nejprve Tysona bude pochopitelně čekat odložená trilogie s Deontayem Wilderem, které se dočkáme někdy na podzim, a potom bychom se na začátku nového roku, budou-li nám hvězdy nakloněny, přesunuli k velkému sjednocujícímu zápasu s Anthonym Joshuou.

Jakmile se Fury překlene přes tyto dvě bitvy a zvládne-li je vítězně, což je zjevně jedna z hlavních podmínek, tak se přesune do MMA klece, kde si navleče malé rukavice a rozdá si to s obávaným knokautérem Francisem Ngannouem.


„Bavil jsem se s Natem Diazem a ten mi řekl, že Francis stejně neovládá wrestling, takže by se mnou na zemi ani nebojoval. To byla má hlavní starost, věděl jsem, že na zemi nemám žádnou naději," prozradil Tyson.

Takže ihned, co se vypořádám s Deontayem Wilderem a Anthonym Joshuou, se přesunu do MMA klece a rozdám si to v malých rukavicích s Francisem,“ uvedl Fury v rozhovoru pro TMZ Sports.


O této bitvě se již dříve diskutovalo, jen ji spousta lidí nebrala příliš vážně. Po posledním prohlášení však nabrala reálnějších rozměrů a v příštím roce bychom se jí třeba skutečně mohli dočkat.

Další články