Sleduj nás

Tyson Fury vs. Deontay Wilder III - záznam celého zápasu

Tyson Fury vs. Deontay Wilder III - záznam celého zápasu
Tyson Fury završil svou trilogii s Deontayem Wilderem a úspěšně obhájil svůj pás těžké váhy federace WBC. 

Gypsy King a Bronze Bomber se postarali o dost možná nejlepší bojovou show roku. K vidění bylo neuvěřitelných pět knockdownů, přičemž dvakrát se ocitl na žíněnce šampion z Manchesteru a třikrát dokonce vyzyvatel z Alabamy.

Ani jeden z bojovníků nechtěl dát svou kůži nadarmo, což se potvrdilo jak na síle úderů, které vyslali, ale zároveň i na tom, co oba vydrželi. A že toho nebylo málo.


Wilder začal úvodní kola aktivněji, ale možná i díky své horlivosti nastavil svou bradu pro případné kontry. Jeden takový mu přistál na chrámu ve třetím kole, kdy byl k vidění první knockdown. Bronzový Bombardér ho přežil, i když mu dost pomohl závěr kola.

Situace se kompletně změnila v kole čtvrtém, kdy se na podlaze pro změnu ocitl Fury. I ten byl najednou nedočkavý, hnal se za ukončením, ale schytal dobrý úder na bradu, z něhož byl první down, pak se postavil a následně přišel úder do zátylku, z něhož byl druhý.


Od šestého kola to už bylo jen o tom, kdo více vydrží. Oba bojovníci byli unaveni, vyčerpáni, ale Fury měl ve své nádrži přeci jen více energie, a navíc se začaly projevovat i jeho kvality. Wilderovi patří uznání za to, že se nechtěl vzdát, ale nakonec to ani on sám v jedenáctém kole už neustál.

Níže máte přiložené video k zápasu. Pro případné zájemce je tu i stručné review důležitých momentů, které rozhodly o výsledku. To si můžete přečíst zde.


Další články