Sleduj nás

Údery do zátylku jsou nelegální! vytýká Ortiz Silvovi. Prohru nepovažuje za spravedlivou

Údery do zátylku jsou nelegální! vytýká Ortiz Silvovi. Prohru nepovažuje za spravedlivou
Když se podíval na záznam, nestačil se divit. Tito OrtizAndersonem Silvou prohrál jen proto, že se jeho soupeř údajně nedržel pravidel.

Předchozí víkend se nesl opět na té pověstné vlně boxu ze staré školy, který okořenil svým návratem dokonce i sám slavný Evander Holyfield. Předskokana mu však dělali Anderson Silva s Titem Ortizem, kde první jmenovaný porazil toho druhého.

Silva si na konto připsal druhou boxerskou výhru v řadě, tentokrát se dokonce mohl radovat z KO úderu, jím svého soupeře doslova uspal. Během zápasu si ale nikdo už nevšiml, že ona rána byla nelegální.


„Krásný pravý hák, Andersone, ale netušil jsem, že praštit někoho do zátylku je legální. Asi se to tvé kombo budu také muset naučit. Teď už aspoň vím, proč mi tak zatraceně natekla zadní část hlavy!“ ozval se Ortiz, který údajně své snahy ještě nehodlá vzdávat. Pouze si pokusí najít jiného soupeře, pokud mu tedy Silva nedá odvetu.

https://twitter.com/tapinelite/status/1436865812921561091?s=20


Ortiz se mezitím pokusil vyzvat YouTubera Logana Paula, který naposledy prohrál v exhibici s Floydem Mayweatherem. Odpovědi na tuto výzvu se ovšem zatím nedočkal a možná ani nedočká. A vesměs ani Silva s ním nejeví zájem o odvetu, proto se bude muset poohlédnout někde jinde.


Další články