Sleduj nás

UFC zápasníci, třeste se! Jake Paul hlásí, že by v boxu přemohl 99,9 procent z nich

UFC zápasníci, třeste se! Jake Paul hlásí, že by v boxu přemohl 99,9 procent z nich
Že jsou MMA a box dvě rozdílná odvětví, to ví vesměs všichni. Ale že by i YouTuber dokázal uvnitř ringu přemoct více než 99 % zápasníků z UFC?

Takový Jake Paul totiž věří, že jsou bojovníci z UFC značně přeceňovaní… tedy minimálně, co se jejich postojářských zkušeností týče. Už jen to, že on sám dokázal hravě přemoct Bena Askrena, je tomu prý důkazem.

„Myslím si o sobě, že jsem v postoji lepší než 99,9 % chlápků z UFC,“ nebál se Jake přiznat. „A pokud se máme bavit o bojových zkušenostech, tak i tam je to mnohdy vyrovnané, ale já tu výhodu dokážu strhnout na svou stranu, protože disponuji vyšším odhodláním,“ domnívá se.


U současného bojového modelu boxeři vs. MMA fighteři by ovšem rád zůstal. Už jen z toho důvodu, že to budí ohromnou pozornost. A právě o to mu jde.

„Pokud kombinujeme tyto dva světy, tedy MMA a box, čísla prodeje PPV atakují miliony. Lidé si to přejí vidět. Přejí si poznat pravdu, která zní, že UFC fighteři nestojí za nic, že by si v boxu ani neškrtli. Podívejte se na mě, jak jsem zničil vašeho šampiona Bena Askrena,“ poukazoval.


Nyní už jenom zbývá doladit, kdo další se stane Paulovou „obětí“. Americká media spekulují o raubíři Dillonu Danisovi, velký zájem o box s ním má však i Tommy Fury. Cílem mladého Youtubera však je Conor McGregor, jenž si tuto šanci údajně „musí zasloužit“ tím, že porazí Dustina Poiriera. Protože kdyby ho neporazil, tak prý pak vyzve jeho soupeře.


Další články