Sleduj nás

Usman je hrozný postojář, zničil bych ho jako prase! tvrdí YouTuber Jake Paul

Usman je hrozný postojář, zničil bych ho jako prase! tvrdí YouTuber Jake Paul
Jake Paul je opět ve svém živlu a chlubí se tím, jak vyspělé jsou jeho zkušenosti, i když je v boji zatím příliš neukázal.

S troufalým americkým YouTuberem je v posledních dnech často spojováno jméno Daniela Cormiera, ovšem on sám svou hru rozehrál na více polích. Ještě nedávno si totiž stihl padnout do oka se současným šampionem velterové váhy Kamaru Usmanem, jehož pobídl k boji v ringu.

Usman je momentálně neomylný zápasník a dle mnohých i aktuální světová MMA jednička. Jak by ale obstál v boxu, kdyby se nemohl spoléhat na svůj skvěle propracovaný řetězový wrestling?



Jake Paul má vysoké sebevědomí


„Prohrál by!“ má jasno Jake Paul. „Víte, spousta lidí pochybuje o mých zkušenostech, ale já už je všechny jednou vyvedl z omylu. Jsem připravený to zopakovat znovu,“ vysvětloval mladý Youtuber, který sám sebe pasoval na skutečného fightera.

„V postoji bych dokázal porazit více jak 99 % zápasníků z UFC. Zkušenosti máme mnohdy stejné,“ podotýkala sebevědomá internetová celebrita, která tak dehonestovala mnohdy i celoživotní dřinu několika profesionálních borců.


Jakeovu sílu by mohl ochutnat tedy jak Daniel Cormier, tak i Kamaru Usman. „Cormier je tlusté prase, kdybychom se potkali, zničil bych ho,“ je přesvědčený Paul. „A totéž by potkalo jako Usmana, je to hrozný postojář. Pokud si sežene povolení od Dany Whitea, podnikněme to,“ burcoval k boji v ringu.

Další články