Sleduj nás

Už bylo dost hodného kluka, teď jdu do války! slibuje Joshua, který hodlá probudit vražednou bestii

Už bylo dost hodného kluka, teď jdu do války! slibuje Joshua, který hodlá probudit vražednou bestii
Anthony Joshua v sobě údajně probudil nové já. Takové, které přestává na box koukat jako na vědu, podle které musíte krásně rýsovat údery. Teď se jde do války, kde je důležité jen jediné - vyhrávat.

Joshua se vždy i díky svému trenérskému týmu snažil o velmi technický box. Na tento sport začal přihlížet z toho vědeckého hlediska, což se mu prý vymstilo. Nejen v boji s Andym Ruizem, ale především pak v zápase s Oleksandrem Usykem, kterého se snažil přeboxovat místo toho, aby ho silově přejel.

AJ tedy podle všeho konečně pochopil, že ne vždy můžete rýsovat krásné údery jako z učebnice boxu, teď je čas na válku, ve které jde o všechno.


„Zápas s Usykem mi otevřel oči. Je nadmíru jasné, že styly dělají zápasy a já se prostě adaptoval špatně. Vždy jsem na box přihlížel moc vědecky, ale s tím je teď už konec. Mám dost všech zasraných proher. Už se nechci učit tu krásnou vědu. Ať to lidé mají rádi nebo ne, končím s tím, teď jdu do války!“ vyřkl rozpálený Joshua, jehož očividně štve, že má na kontě již dvě porážky, když byl ještě před pár lety považován za naprostého krále boxu.

„Krev se ve mně vaří, jen když na to myslím. S Usykem (v odvetě) vstoupím do války. Nepotřebuji nikoho, aby mi říkal co a jak mám dělat, já jsem zasraný vítěz,“ sdělil s tím, že se asi opět bude vrhat více do risku, jak jsme u něho v úvodu profesionální kariéry byli zvyklí.

Další články