Sleduj nás

Vážné obvinění! Nechal se Woodley podplatit, aby prohrál s Jakem Paulem?

Vážné obvinění! Nechal se Woodley podplatit, aby prohrál s Jakem Paulem?
Colby Covington naznačil, že jde jeho dávný sok Tyron Woodley v duelu s mladým YouTuberem na jasnou porážku.

Tu však údajně neutrží kvůli tomu, že by měl být výkonnostně horší, nýbrž proto, že potřebuje peníze, a tak svému protivníkovi hodlá darovat vítězství zadarmo... O něčem podobném se mimochodem spekulovalo už v případě Bena Askrena.

"Jsem si jistý, že jsou oba borci předem domluveni na výsledku. Tyron má spoustu dluhů, které musí zaplatit. Momentálně je zlomený a potřebuje peníze, a proto vstoupí do zápasu, o kterém už předem ví, že ho určitě nevyhraje. Bude nás čekat prostě jenom další cirkus," predikuje Covington.


Jakea Paula zároveň pochválil. "Ten kluk to dělá chytře. Vybírá si takové soupeře, kteří jsou za zenitem, nachází se na sklonku kariéry a ve své nádrži už nemají příliš mnoho energie. Box je nejvíce zkorumpovaný sport na světě, a proto se není čemu divit, když se tu kují takovéto pikle," opřel se do konkurenčního odvětví.

Duel mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym se uskuteční 28. srpna a opět nepůjde o žádnou exhibici. Colby Covington oproti tomu vyčkává, zdali se v UFC dočká odvety s Kamaru Usmanem, k níž už dle vlastních slov údajně obdržel i zápasnickou smlouvu.

Další články