Sleduj nás

Vémola prostě není postojář, stojí si za svým Marpo. Výhrou nad ním chce přepisovat historii

Vémola prostě není postojář, stojí si za svým Marpo. Výhrou nad ním chce přepisovat historii
Karlos Vémola sice hlásí, že zápas proti nějakému „disko zpěvákovi“ pro něho bude snadnou výplatou, ale jeho soupeř si to rozhodně nemyslí.

Otakar "Marpo" Petřina si 26. února stoupne opět mezi šestnáct provazů, kde se naposledy objevil, když závěrem roku 2018 přemohl svého hudebního kolegu Patrika „Rytmuse“ Vrbovského. Tento souboj sice vyhrál, ale s průběhem natolik spokojený nebyl. To je něco, co si nyní hodlá vynahradit. A šance prý nemá zrovna malé, přeci jen nebude stát proti „prvotřídnímu“ postojáři.

„V roce 2018 jsem o Karlosovi říkal, že to není dobrý stand up fighter. Myslím si, že jsem nebyl mimo a potvrzuje to spousta lidí, kteří o tom mluví. Já netvrdím, že je špatný zápasník. V MMA má výhry, na zemi má neskutečnou kontrolu, neskutečný, co dokázal, v tomhle ho nikdo nepodceňuje, ale box je jiný sport,“ tvrdí Marpo, jehož základy tkví v muaythai, kde podstoupil devět profesionálních duelů.

„Mou největší motivací je porazit Karlose, v Čechách není moc lidí, kteří ho porazili. Attila je jediný, já budu druhý. To je největší motivace, kterou můžu mít. Chci si taky spravit chuť po Rytmusovi, tam se mi to moc nepovedlo, tam jsem se vydal na starou old school bitku, což znovu neudělám. Chci pokořit tento level, nastavit si cíl. Mně to bez těch cílů v životě nejde. Potřebuju mít před sebou schod, na který chci vylézt, to je největší motivace, že se zapíšu do historie, že budu u nás druhý, který porazil Karlose Vémolu,“ citoval server kaocko Marpova slova.


Další články