Sleduj nás

Video: Mike Tyson i v pětapadesáti letech mlátí jako zamlada. Na koho se připravuje?

Video: Mike Tyson i v pětapadesáti letech mlátí jako zamlada. Na koho se připravuje?
Mike Tyson opět zapálil své pověstné stroje a rozjel tvrdou přípravu, na jejímž konci podstoupí další exhibiční souboj.

Vše to začalo pouhou myšlenkou, jejíž znění bylo: „Bez boxu nejsem nic!“ Mike Tyson i v pokročilém věku ucítil touhu navrátit se ke svému starému já, kterého se sám částečně bál, ale které zároveň obdivoval. Na stará kolena si proto řekl, že se vrátí k tréninku, a jakmile jen začal, nemohl se ubránit ani lákavým nabídkám k jeho oficiálnímu comebacku.

„Původně jsem se chtěl jen vrátit do staré formy, ale postupně ke mně začaly přicházet návrhy, abych si dal exhibici s tím nebo tím. Nakonec jsem do toho šel a teď mám touhu sám sebe překonávat. Chci se utkat jak s Evanderem Holyfieldem, tak i Lennoxem Lewisem,“ uveřejnil. A zrovna Lewis je podle všeho největší kandidát na duel s Tysonem.


Prozatím Iron Mike piluje svou pověstnou rychlost a sílu. I když mu je už pětapadesát let, stále jsou v jeho bojovém stylu vidět záblesky jeho starého já.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Mike Tyson (@miketyson)







Tyson si založil vlastní organizaci Legends Only League, pod jejíž taktovkou se naposledy utkat s Royem Jonesem Juniorem. I když ho vizuálně předčil, pravidla exhibičního souboje bodové rozuzlení nedovolují, a tak zápas skončil remízou.

Pro TMZ Sports Tyson posledně uvedl, že by se chtěl utkat s Lewisem již v září. Oficiálního potvrzení jsme se však zatím nedočkali, to by se ale brzy mohlo změnit.


Další články