Sleduj nás

Video z tréninku ukazuje, že by se Holyfield už vracet neměl. Tady jde o život! naléhá bývalý šampion

Video z tréninku ukazuje, že by se Holyfield už vracet neměl. Tady jde o život! naléhá bývalý šampion
O velikosti Holyfieldova srdce pochybovat nemůžeme, přesto se nenachází už v takovém bodě svého života, aby se vůbec mohl vracet zpátky do ostrého boje.

Osmapadesátiletý veterán kývl na short notice pobídku k boxerskému duelu s Vitorem Belfortem. Ten se měl původně střetnout s Oscarem de la Hoyou, jenže toho přemohl koronavirus, a tak z boje nakonec vystoupil.

Tým Holyfielda dostal nabídku chopit se role náhradníka a sám Evander na ni bez váhání kývnul. „Tohle je pro mě ohromná příležitost. Boxu se věnuji od osmi let, podle mě dělá Vitor chybu, když jde proti někomu tak zkušenému, jako jsem já,“ uveřejnil „The Real Deal“.


Aniž bychom chtěli fanouškům předem kazit radost, tak z bitvy, která se uskuteční již tento víkend, si patrně nic neužijí. Pokud má Belfort nějaké srdce, rozhodně nebude moct jít proti Holyfieldovi naplno. Bez ohledu na to, že se jedná o bývalého boxerského šampiona, v osmapadesáti letech je na něm znatelně vidět, že rychlostně už nestíhá.

https://twitter.com/bisping/status/1435959705944289280?s=20


„Bojovníci jsou od přírody stateční, což je ten důvod, proč tu jsou manažeři, trenéři a komise, aby je chránili před jejich rozhodováním. Fight Evandera s Belfortem by se vůbec neměl uskutečnit,“ naléhá bývalý UFC šampion Michael Bisping, kterému se prokazatelně nelíbí, že tento duel dostal zelenou.

Bispingův názor jistě sdílí více lidí. Holyfield je boxerská legenda, a pokud se má vrátit do nějakého zápasu, byť jen exhibice, mělo by to být čistě jen pro ukázku toho, jak se ve staré škole rýsovaly údery. V opačném případě může jít vážně o zdraví.


Další články