Sleduj nás

Všichni skuteční bojovníci se mě najednou bojí, hlásí Jake Paul. Naprášil i jména, která ho odmítla

Všichni skuteční bojovníci se mě najednou bojí, hlásí Jake Paul. Naprášil i jména, která ho odmítla
Jake Paul jen marně hledá soupeře do svého příštího zápasu. Údajně jsou všichni vystrašeni... No věříte tomu? 

Asi se jen ze strany YouTubera jedná o další promo, jak si zvýšit pozornost, nicméně i tak vše plní svůj účel. Jake Paul opět obsadil přední strany novin a chrlí ze sebe jednu perlu za druhou.

„Od svého posledního fightu (s Woodleym) jsem jednal s několika MMA zápasníky i několika skutečnými boxery (Tommy Fury), a přesto je směšné, že všichni tito rádoby ‚skuteční bojovníci‘ najednou váhají, zdali zápas proti mně podepsat, anebo ne. Já tu přitom čekám a jsem ochotný boxovat proti komukoliv,“ uvedl Paul.


„Peníze mám připravené. Odměna bude pětinásobně vyšší, než kolik si kdo z vás vydělal v tom nejlépe placeném zápase kariéry. K tomu navíc máte šanci pokusit se ukončit mou boxerskou kariéru, tak proč najednou všichni mlčíte? Asi vím…,“ naznačoval svou dominanci.

„Tommy Fury dokonce odmítl dvě bojové nabídky z mé strany. Ptám se tedy potřetí a naposledy. Budeš se mnou bojovat za 1 milion dolarů? To je čtyřnásobek toho, co sis kdy nejvíc vydělal. Buďto vystup ze stínu, anebo přijmi ten fakt, že jak ty, tak ani tvůj táta v tebe nevěří!“ osočil mladšího sourozence hvězdného šampiona Tysona Furyho ze strachu.


„Nechápu, co se to děje. Najednou všichni z vás mlčí. Byly tu výzvy Jorgemu Masvidalovi, Derekovi Brunsonovi, jenže ty vlastní Dana White, proti kterému se oba bojí vystoupit. Floyd Mayweather se mě také bojí, Gervonta Davis je na mě prý moc malý, Dillon Danis je jen upovídaný s*áč a Anderson Silva by tuhle bídu nechtěl zažít. Tak kdo to nakonec bude, kdo najde odvahu?“ táže se Jake.


Další články