Sleduj nás

Whyte: Pokud si mě Fury nevybere, pak chci Wildera. Oba ale čeká drsné KO!

Whyte: Pokud si mě Fury nevybere, pak chci Wildera. Oba ale čeká drsné KO!
Dillian Whyte vyslal drsný vzkaz dvěma papírově nejlepším těžkým vahám současné éry boxu.

Tyson Fury dostal naposledy od organizace WBC povolení k tomu, aby si vybral, proti jakému soupeři chce podstoupit svou příští obhajobu. To znamená, že pokud si umane, tak může přehlédnout Whyteovu pozici v divizi a utkat se s takovým Joem Joycem.

Dillian Whyte je pochopitelně pekelně naštvaný, neboť cítí, že mu uteče další titulová příležitost. Proto je připravený umlčet všechny pochybovače jednou provždy. Jak? Tím, že vypne druhého nejlepšího muže ve světě těžké váhy boxu.


„Tohle je prostě k posrání. Samozřejmě, že se Fury zachová jako zbabělec a bude se mi snažit vyhnout. Tím ale jen pouze oddálí to drsné KO, které na něj čeká,“ chrlil ze sebe britský bijec, jenž naposledy v odvetném duelu přemohl Alexandra Povetkina.

„Takže pokud mě Fury přeskočí, chci Wildera, aby o mém titulovém nároku už nebylo žádných pohyb. A věřte tomu, že ho snadno vypnu. Bude to tvrdé KO, protože je Wilder velmi přeceňovaným boxerem. Z mého pohledu naprostý průměr. Možná má ten jeden úder, ale nemá žádný box,“ poznamenává Whyte.

Další články