Sleduj nás

Whyte se opřel do Furyho: Jeho největší dovedností je vyhýbání se velkým výzvám!

Whyte se opřel do Furyho: Jeho největší dovedností je vyhýbání se velkým výzvám!
Že Fury zrušil zápas s Joshuou a zároveň odložil i trilogii s Wilderem, to dle Whytea nebyla žádná náhoda.

Tyson Fury je dle papírového hodnocení aktuálně nejlepší těžká váha současnosti. V jeho držení je sice jen jeden ze čtyř prestižních pásů, přesto se v poslední době jako první a doposud jediný člověk dokázal vypořádat s obávaným knokautérem Deontayem Wilderem. Tedy přesně tím soupeřem, se kterým ho 9. října bude čekat další odveta.

Dle mnohých fanoušků jsou Furyho úspěchy oprávněné, ale pak se tu najdou tací, kteří mu svým způsobem nemohou přijít na jméno. Jedním z takových lidí je Dillian Whyte, který v aktuální chvíli zastává roli dočasného šampiona těžké váhy WBC. A právě z této pozice už několik let čeká, kdy se dočká regulérní bitvy o titul.


„Největší Tysonovou dovedností je vyhýbání se skutečným výzvám. Takovým, jakou představuju například já,“ nebál se prohlásit Whyte, jenž by rád se svým britským krajanem podstoupil v rámci federace WBC unifikační bitvu. O té se ovšem zatím ani nespekuluje.

„Box je nyní pro výsměch a lidé jako Fury jsou jeho pravými viníky. Je to kvůli tomu, že on sám pohřbil dva nebo tři velké zápasy, které tu pozornost mohly vzbudit. Pokud ho bude čekat trilogie s Wilderem až v říjnu, bude to znamenat, že je mimo ring dvacet měsíců. To je z pozice šampiona na kriminál,“ zlobil se Whyte.

Další články