Sleduj nás

Wilder se vrátí v květnu, oznámil jeho manažer. Na dveře mu klepe mexický vyzývatel

Wilder se vrátí v květnu, oznámil jeho manažer. Na dveře mu klepe mexický vyzývatel
I když s velkým předstihem, o fight s Deontayem Wilderem už jeví velký zájem první uchazeč.

Protože se Bronzový Bombardér bude chtít dostat co nejrychleji opět k bojům o titul a spolu s tím i případnému čtvrtému zápasu s Tysonem Furym, hodlá se proto měřit s těmi největšími jmény.

Jedno takové náleží mexickému Destroyerovi Andymu Ruizovi, který má podobně vysoké ambice. Pro ty je ovšem ochotný obětovat naprosto vše, teď si díky nim například prošel drastickou fyzickou proměnou, aby shodil přebytečná kila a v ringu mohl působit agilněji.


„Skutečně bych měl zájem Deontayovi čelit. Je to bojovník s obřím srdcem, nikdy se nevzdává. Viděli jste ho kolikrát padnout na zem, ale on pořád vstával. Bylo by mi ctí někomu takovému čelit,“ pobízel se Andy Ruiz.

Jeho zájem očividně Wilderova družina opětuje. „Mnoho lidí by prohra s Furym zlomila, Deontaye ale ne, on se hodlá co nejdříve znovu postavit na nohy. Rád by se vrátil přibližně v květnu příštího roku a dal mi za úkol, abych mu sehnal to největší možné jméno,“ prozradil manažer Shelly Finkel.


Těch dostupných velkých jmen v rámci těžké váhy boxu skutečně moc není, tudíž by Ruiz mohl připadat do úvahy. Diváci by si takto velký souboj nepochybně užili.

Další články