Sleduj nás

Wilder si přeje s Furym další odvetu, tu je připraven si zasloužit klidně výhrou nad Joshuou

Wilder si přeje s Furym další odvetu, tu je připraven si zasloužit klidně výhrou nad Joshuou
Deontay Wilder se myšlenkami o důchodu zabývat nehodlá. Naopak potvrdil, že se pokusí ještě vzchopit a vystoupat na samotný vrchol.

Bronzový Bombardér prostřednictvím svého manažera navnadil, že hodlá udělat vše, aby si s Tysonem Furym vynutil ještě čtvrtý zápas. Aby toho však dosáhl, musí se k němu nějak probojovat.

„Bavil jsem se s Deontayem a rozhodně končit nehodlá,“ uváděl věci na pravou míru manažer Shelly Finkel. „Jeho podmínkou však je, aby nespadl v žebříčku někam nízko, naopak chce pouze a jenom ty velké fighty. Je možná brzo se o tom bavit, ale přeje si zápas s Joshuou.“


Pokud by tohle vyšlo, jednalo by se o skvělou novinu. Po zápase mezi Wilderem a Joshuou volali fanoušci několik let, a i když to bylo kolikrát blízko, nikdy se ho nedočkali.

„Deontay si v posledním zápase zlomil ruku, příští týden bude mít operaci a pak ho bude čekat vynucená pauza. Jeho návrat do ringu vidím reálně tak na duben až květen příštího roku. Samozřejmě uděláme vše, abychom si s Furym vysloužili čtvrtý zápas,“ přislíbil Shelly Finkel pro SunSport.


Jedním z důvodů, proč se mluví o čtvrtém zápase, je údajně i špatná konstelace hvězd. „Žádná neúcta k Furymu, ale nebojoval se zcela zdravým soupeřem. Deontay měl během přípravy nějaké problémy a jeho výkon nebyl takový, jaký měl být,“ zastával se Finkel svého svěřence.


Další články