Sleduj nás

Woodley je pro mě těžší soupeř jak McGregor, má jasno Jake Paul. Z Ira si dělá už jen legraci

Woodley je pro mě těžší soupeř jak McGregor, má jasno Jake Paul. Z Ira si dělá už jen legraci
Jake Paul oplatil Tyronovi Woodleymu vstřícnost za to, že ho označil za „skutečného boxera“.

Mladý YouTuber, jehož bude na konci léta čekat první skutečná výzva boxerské kariéry, musel veřejně přiznat, že je rád, když nakonec k zápasu oslovil Tyrona Woodleyho a nepokoušel se i nadále nahánět Conora McGregora. Koneckonců ho teď čeká mnohem náročnější zkouška.

„Lidé se mi dříve smáli, ale teď vidí, jak na tom skutečně jsem a jak je na tom takový Conor. Prohrál dva zápasy v řadě a z toho zápasnického hlediska vůbec nic nepředvedl. Nebojím se říct, že je Tyron pro mě mnohem těžší soupeř,“ přiznal kontroverzní influencer, který údajně vzdal své snahy, aby se s hvězdným Irem v ringu setkal.


A Conor si za to prý může sám svým výpadkem formy. McGregor je možná jednou z největších osobností ve světě bojových sportů, ale také je to loser a o takové já bohužel nemám zájem. Svou šanci promrhal. Má kariéra je na vzestupu, zatímco ta jeho na sestupu. Proto náš zápas nedává smysl,“ vysvětluje.

Důvod Notoriousova úpadku je údajně jasný. „Myslím si, že se mu peníze a sláva dostaly do hlavy. Už nemá tu motivaci ani ten oheň. Vypadá jako průměrný zápasník. Woodley je oproti němu i ve svém věku stále velmi explozivní fighter, dozajista je pro mě mnohem nebezpečnější jak McGregor,“ řekl Jake Paul v interview Colinu Cowherdovi.

Další články