Sleduj nás

WoW! Jake Paul má šanci bojovat o boxerský titul! Pokud však prohraje, zaplatí nejvyšší cenu

WoW! Jake Paul má šanci bojovat o boxerský titul! Pokud však prohraje, zaplatí nejvyšší cenu
YouTuber Jake Paul si sotva přičichl k boxu a už má šanci bojovat o prestižní titul. Tato výsada má ovšem zvláštní háček.

Americká internetová celebrita, která to v ringu má 3-0, byla naposledy vyzvána šampionem Mairisem Briedisem (27-1), jehož zastupuje promotér Kalle Sauerland.

Dle jeho svědectví existuje skutečná nabídka, jež kontroverznímu YouTuberovi opravdu dovolí bojovat o titul křížové váhy, leč pokud do této bitvy vstoupí, bude muset ručit pro něho v tuto chvíli nejvyšší cenou.


„Je tu skutečná nabídka. Taková, o které se Jakeovi možná ani nesnilo. Skutečně mu dovolíme bojovat o náš titul, ale budeme chtít, aby slíbil, že když nevyhraje, tak navždy odejde ze světa boxu. Jestli souhlasí, můžeme tu dohodu stmelit podpisem,“ uveřejnil Sauerland.

Jak vidno, mladší z bratrů Paulů dosáhl svého. Budí obří pozornost, a navíc štve prakticky všechny kolem sebe. Byl by ovšem hloupý, kdyby na podobnou výzvu kývnul.


Dá se jen těžko očekávat, že by v podobném boji na profesionální úrovni Jake měl nějakou šanci. Jak se on sám nechal slyšet, raději si bude do ringu tahat MMA zápasníky, kteří s ohledem na prodeje PPV budí daleko větší pozornost. Další v řadě proto může být šampion velterové váhy UFC Kamaru Usman.


Další články