Sleduj nás

YouTuber Jake Paul odmítá zápas s Amandou Nunes. Co když je to chlap? ptá se

YouTuber Jake Paul odmítá zápas s Amandou Nunes. Co když je to chlap? ptá se

Nabídka Dany Whitea zřejmě vyslyšena nebude. YouTuber Jake Paul se nechal slyšet, že o duel s Amandou Nunes nemá zájem. Má k tomu své důvody.

Je tomu pár dní dozadu, co prezident UFC řekl, že když už si Jake Paul pořád tak vyskakuje a vyzývá jeho hvězdy, zejména Conora McGregora, tak ho bude muset nějak zklidnit. Jako řešení navrhoval, že na něj pošle svou dominantní šampionku Amandu Nunes, která s tímto návrhem ihned souhlasila.

Světoznámý YouTuber nejprve na nabídku neodpovídal, patrně ji bral jako žert, ale později se přeci jenom rozhodl reagovat.


Jake Paul chce bojovat se šampionem UFC

„Zápas s Amandou Nunes? Néé, vůbec bych s ní nebojoval. Nikdo neví, co je zač. Co když je to chlap?“ rýpl si Jake, který tak poukazoval na to, že s touto bojovnicí cosi není v pořádku. Navíc má v kariéře úplně jiné cíle.


„Proč bych měl ztrácet čas boxem s Amandou? Chci se přiblížit duelu s Conorem McGregorem, boj s Amandou mě nikam neposune,“ dodával ve výpovědi pro TMZ Sports.

Vše nakonec dopadlo tak, že si tato americká internetová celebrita po dlouhém naléhání vynutila aspoň boxerský souboj s Benem Askrenem. Ten kdysi vládl velterové váze Bellatoru i ONE Championship, pouze jeho UFC mise nebyla tolik úspěšná, jak se očekávalo.

Zmíněné bitvy se dočkáme v novém roce, a sice 28. března. Sazkové kanceláře už na tento střet dokonce vypsaly první kurzy a ty zní trochu překvapivě, neboť považují Askrena za mírného outsidera. Jedná se přeci jen o MMA zápasníka, jehož hlavní zbraní je wrestling, nicméně ani jeho postoj není radno podceňovat.



Další články