Sleduj nás

Youtubera Jakea Paula čeká zápas s Mikem Tysonem, tvrdí Abdelaziz

Youtubera Jakea Paula čeká zápas s Mikem Tysonem, tvrdí Abdelaziz
Tak moment! Zatímco zahraniční média spekulují o možném souboji Youtubera Jakea Paula a UFC veterána Tyrona Woodleyeho, MMA manažer Ali Abdelaziz přišel s vlastní verzí příběhu. A v té má sehrát klíčovou roli i železný Mike Tyson!

"Spekulace zahraničních médií nejsou pravdivé. Ve skutečnosti by se měl Jake Paul utkat s Chaelem Sonnenem. Vítěz má pak změřit síly s Mikem Tysonem. Nikdo o tom neví víc než já, takže vám to říkám narovinu," prozradil Ali Abdelaziz.

Nebudeme si lhát, MMA komunita vnímá Abdelazize spíše jako kontroverzní postavičku. Na druhou stranu nikdo nemůže popřít fakt, že je to elitní MMA manažer, který umí vyjednat zajímavé zápasy.


Dlouhodobě s ním spolupracují například Gaethje, Usman, Cejudo, Khabib a další známí bojovníci. Je teda dost možné, že na jeho verzi příběhu opravdu něco bude.

Nechme se překvapit, jak tohle nakonec dopadne. Každopádně Sonnen naposledy bojoval v roce 2019, kdy v Bellatoru prohrál s Machidou na TKO. Ještě před touto bitvou prohrál s Fedorem. Takže by bylo zajímavé, jak by zvládl boxerskou výzvu s Jakem Paulem.


Další články