Sleduj nás

Za jeden zápas v boxu jsem si vydělal víc než kdokoliv v UFC, chvástá se Jake Paul. Chybu vidí ve Whiteovi

Za jeden zápas v boxu jsem si vydělal víc než kdokoliv v UFC, chvástá se Jake Paul. Chybu vidí ve Whiteovi
Není divu, že se Jakeu Paulovi zatím daří lanařit UFC zápasníky na svou stranu. Nabízí jim totiž nejvyšší výplatu jejich životů.

Box jako takový možná uvadá, ovšem s příchodem YouTuberů na scénu opět začal budit pozornost. Dokonce takovou, že i MMA zápasníci, jimž kolikrát ryzí postoj přímo nevyhovoval, začali uvažovat alespoň o krátkodobém přechodu k tomuto odvětví.

Jake Paul si ve své poslední výpovědi rýpnul do hlavy UFC Dany Whitea. Jemu je obecně vyčítáno, že své bojovníky finančně nedoceňuje, čehož je nám příkladem nyní například i trucující Jon Bones Jones.


dana white jake paul

Jake Paul šije do majitele organizace UFC


„Dano, vypadá to, že jsi skutečný hlupák. Nebojíš se vsadit jeden milion dolarů na mou prohru, ale své zápasníky nehodláš pořádně zaplatit. Není se čemu divit, že se spousta z nich chce přeřadit k boxu,“ popichoval mladý Youtuber.

„Dano, stále mluvíš o tom, jak chceš realizovat zápasy, které chtějí lidé vidět. Kdyby tomu ale tak bylo, už bys dávno domluvil fight Jonese s Ngannouem. Ty jim ale nechceš zaplatit. Dej jim deset milionů dolarů a odměny z PPV, oni to přijmou,“ říkal sebevědomě.


„Proč sakra jsou UFC fighteři tak nedoceněni na rozdíl od boxerů? Proč jsem si ve svém jediném zápase vydělal více, než kterýkoliv jiný fighter v historii UFC (kromě Khabiba s Conorem)? Já bych věděl proč…,“ podotkl mladý YouTuber, jenž se snaží všem otevřít oči.


Další články