Sleduj nás

Zápas s Furym bude snadný, věstí Wilder. Jsi zas*aný idiot, ukončíme ti kariéru! zněla odpověď

Zápas s Furym bude snadný, věstí Wilder. Jsi zas*aný idiot, ukončíme ti kariéru! zněla odpověď
Deontay Wilder to se svými prohlášeními přehnal. Pokud se budou konat nějaké vraždy v ringu, tak na podlaze bude ležet on sám.

I když Bronzový Bombardér prohrál svůj poslední duel s Tysonem Furym opravdu jednoznačným způsobem, prakticky se to na jeho sebevědomí "vůbec" nepodepsalo. Naopak hlásí, že je teď plný zloby, energie a pomstychtivé nálady, kterou hodlá promítnout v ringu.

Svému staronovému soupeři proto pravidelně vzkazuje, že za všechny ty podvody, jichž se úmyslně dopustil (vylepšené rukavice, cikánská kletba, podplacený trenér či rozhodčí atd.), skončí v pekle. A do ohnivých plamenů ho údajně 9. října sám odvede.


fury wilder zapas 3

Deontay Wilder prý snadno vyhraje


„Duel s Furym pro mě bude snadný. Jak nemůže podvádět, nic v ringu nepředvede. Ten člověk nemá žádnou sílu. Nedokázal mě ukončit ani v můj nejhorší den. Vězte ale, že ho za všechny ty podvody donutím tvrdě pykat. Ukončím ho, vyhraju trilogii a už se s ním nikdy neuvidím,“ upozornil Wilder.

Jedná se o vskutku tvrdá slova, na něž už musel zareagovat Tysonův otec. „Co bych na to řekl? Ten člověk je zas*aný idiot. To, co říká, je normálně na kriminál. Deontayi, vstoupil jsi na ďáblovu půdu, a abys o nás netvrdil, že nás dáš snadno, tak odteď budeme pracovat ještě intenzivněji, abychom byli schopni hýbat skálami!“ sdělil John Fury.


„Jediná pravda na tomto příběhu bude ta, že tě naprosto zničíme. Dostaneš takové bití, ze kterého se nevzpamatuješ. Do boje přijdeme s takovou mentalitou, která bude neporazitelná. Zejména, když se utkáme s takovým břídilem, v jehož arzenálu je pouze jediná zbraň. Postaráme se o to, že až prohraješ, tak už nikdy boxovat nebudeš!“ vzkázal mu prostřednictvím iFL TV.

Další články