Sleduj nás

Že jsem zrušil Furyho duel s Joshuou? To byl fantastický pocit! bije se Wilder do prsou

Že jsem zrušil Furyho duel s Joshuou? To byl fantastický pocit! bije se Wilder do prsou
„Byl to opravdu skvělý, skvělý pocit. Je to jako když vezmete psovi kost, jen tentokrát tou velkou kostí byla Saudská Arábie.“

Deontay Wilder se dlouhou dobu pohyboval mimo zrak veřejnosti, ale vždy, když se objevil, tak to stálo za to. Nejprve Furyho obvinil z podvádění a následně mu i zrušil předem domluvený historický duel s Joshuou.

„Žádný Furyho zápas s Joshuou se nikdy neuskuteční, o to se osobně postarám!“ hlásí Bronzový Bombardér, který se nyní může radovat z přízně soudní arbitráže, jež mu přiřkla s Tysonem trilogii. V opačném případě by jen přihlížel tomu, kdo se stane nezpochybnitelným šampionem těžké váhy.


„Že se nám povedlo ten jejich duel zrušit, to byl fantastický pocit! Podobně sladká bude už jenom má pomsta,“ nepochybuje Wilder, jehož snahu o opětovný zisk pásu federace WBC budeme moct vidět 24. července v Las Vegas.

„Co se nám povedlo, bylo naprosto fenomenální,“ přidával svůj názor Wilderův manažer Shelly Finkel. „Podařilo se nám zrušit jednu z největších bitev všech dob. Byl to opravdu skvělý, skvělý pocit. Je to jako když vezmete psovi kost, jen tentokrát tou velkou kostí byla Saudská Arábie,“ zmínil destinaci, kde se měl Furyho souboj s Joshuou konat.


Další články