Sleduj nás

Že mi dá Joshua kouř? Ten by nevykouřil ani cigaretu, vysmívá se Fury

Že mi dá Joshua kouř? Ten by nevykouřil ani cigaretu, vysmívá se Fury
Anthony Joshua vyslal do světa jasnou zprávu. Pokud v budoucnu dojde na jeho zápas s Furym, zahalí ho do jasné kouřové mlhy a dá mu jednoznačné bití. Fury se mu ovšem jenom vysmál.

Dvoumetrový obr z Manchesteru byl posledním hostem v interview u známé fotbalové legendy Garyho Nevilla, kde mu bylo přehráno video s Joshuovým odvážným proslovem.

Tyson se už během přehrávání neubránil smíchu. „Že já prý dostanu strašný kouř? AJ by nedokázal vykouřit ani cigaretu, natož pak přemoct mocného Gypsyho Kinga!“ reagoval sebevědomě.


A pokračoval. „AJ nemá potřebnou sílu, aby se mohl rovnat někomu, jako jsem já. Řekl jsem vám to už jednou a budu se opakovat – já jsem pravý sparťan, Joshua je pouhý byznysmen.“

Až dojde na ostrý střet, bude to mít jednoznačný průběh. „Naprosto Joshuu zneškodním. Není to boxer, je to pouhý bodybuilder. To je ten důvod, proč po mně lačnil i jeho manažer Eddie Hearn. Ví totiž, že mám vyšší potenciální jak ta jeho reklamní figurka,“ dodal Fury.


Stále však platí, že se oba Britové musí nejprve prodrat přes své příští povinné obhajoby, aby pak mohli uvažovat o nějakém sjednocujícím duelu mezi sebou.


Další články