Sleduj nás

Zmlátil jsi dědka, jak z toho můžeš mít sakra radost! kritizuje bývalý UFC šampion Belforta

Zmlátil jsi dědka, jak z toho můžeš mít sakra radost! kritizuje bývalý UFC šampion Belforta
Také se vám nelíbilo, jak Belfort zmlátil Holyfielda a pak zběsile slavil výhru? Pak nejste jediní.

Už od dětství nás učí, že bychom měli mít úctu ke stáří. Jinak tomu může být v případě, pokud vstoupíte do ringu, v němž čelíte legitimnímu soupeři. Tady šlo však o exhibici, ve které mělo jít hlavně o přehlídku bojových dovedností, místo toho se ale diváci dočkali jednostranné řežby, která navíc skončila technickým knokautem.

Už k nepochopení bylo jenom to, že komise tomuto fightu vůbec dala zelenou. A když už mu dala zelenou, proč k tomu povolila všechna pravidla, včetně samotných KO úderů. Kdo si vzpomíná na duel mezi Mikem Tysonem a Royem Jonesem, tam bylo striktně kvůli věku boxerů KO zakázáno. Něco takového například Michael Bisping silně nechápe.


„Pokud máte jít do zápasu, o kterém víte, že se navíc jedná o pouhou exhibici proti jedné z největších legend boxu, které je ještě ke všemu skoro 60 let, pak k tomu přistoupíte trochu zlehka a lidem dáte nějakou show. Nemůžete k tomu přistoupit jako Vitor Belfort, který se do toho vrhnul po hlavě a se vší vervou od první sekundy vyhlížel KO. Tomu nerozumím. Prokaž sakra trochu respektu, chlape!“ dožadoval se Bisping.

„Ty vole, však ty jsi s Holyfieldem bojoval, jako kdyby řekl něco o tvé matce. Už předem bylo všem jasné, že budeš lepší. Jsi mladší, jsi ve formě, ale teď jsi šel bojovat se seniorem a vůbec jsi na něho během té exhibice nebral ohled. A pak jsi ještě slavil jako šílenec. Z tohohle přeci nemůžeš mít radost,“ vytýkal mu.


Další články