Sleduj nás

Jake Paul: McGregor napadl nabíječe Megan Foxové, protože si myslel, že jsem to já!

Jake Paul: McGregor napadl nabíječe Megan Foxové, protože si myslel, že jsem to já!
I když už od poslední aférky irského bouřliváka uběhl týden, vášně stále neutichají.  Jake Paul navíc přišel s další verzí příběhu, proč se Conor McGregor pustil při udílení cen MTV do hudebníka MGK, který randí s Megan Foxovou. Tvrdí, že Ir zaútočil kvůli tomu, že si ho s rapperem spletl!

"Dost lidí věří, že si ho Conor spletl se mnou. Jsme si podobní. Oba jsme vysocí a máme blond vlasy. Každopádně se choval neuctivě. Není normální, abyste na červeném koberci, kde je hromada celebrit, házeli drinky po Megan Foxové a Machine Gun Kellym. Vždyť je to profesionální bojovník," prozradil Jake Paul.

"Naštěstí to MGK zvládl jako profík. Nerozvášnil se a nic neoplácel, protože moc dobře věděl, že za idiota tam bude McGregor. Conor jde ke dnu, a tak hledá jakýkoliv důvod, aby na sebe upoutal pozornost," dodal Paul.


I když se může na první pohled zdát, že je tahle verze příběhu hodně přitažená za vlasy, může na ní být dost pravdy. McGregor je král marketingu a moc dobře ví, jak na sebe upoutat pozornost.

Je tak klidně možné, že si opravdu myslel, že je to Jake Paul a chtěl ho vyprovokovat k vzájemnému zápasu. Za ten by totiž dostal královsky zaplaceno. Dokonce by to zapadalo i do tvrzení Bispinga, který prohlásil, že byl Conor mimo kvůli práškům proti bolesti.


Ať už je to tak, či onak, pravdu zná jen Conor McGregor. Samozřejmě za předpokladu, že skutečně nebyl úplně mimo. Každopádně Jake Paul má na svém kontě 4 profesionální boxerské zápasy, naposledy porazil na body UFC šampiona Tyrona Woodleyho. Teď se pohlíží po opravdovém boxerovi, údajně probíhají jednání s Tommym Furym, bratrancem Tysona Furyho!


Další články