Sleduj nás

Je Karlos Vémola nasypanej? Bere zakázané látky, tvrdí Viktor Pešta

Je Karlos Vémola nasypanej? Bere zakázané látky, tvrdí Viktor Pešta
Český zápasník Viktor Pešta pořádně rozvířil vody československého MMA, když během live streamu obvinil Karlose Vémolu! Tvrdí totiž, že Terminátor není čistý a pomáhá si zakázanými látkami. Proč si to myslí?

Viktora Peštu čeká už za necelé dva týdny zápas na turnaji OKTAGON 28, kde se utká s německým soupeřem Puetzem. Pokud vyhraje, tak se určitě přiblíží k vysněnému souboji právě s Vémolou.

Není totiž žádným tajemstvím, že o bitvu s Terminátorem už nějaký ten pátek usiluje. Dokonce se do sebe oba borci už několikrát pustili na sociálních sítích. Jenže teď Viktor vyrukoval ještě s tvrdším kalibrem. Rovnou Karlose obvinil z toho, že je nasypanej...


"Myslím si, že jen slepý by neviděl, že Karlos čistý není. Už jen to, jak se vždy zraní a za měsíc už je zahojený. To je úplně jasné. Když měl zápas s Pínem, tak měl asi dva měsíce před tím zlomený obratel nebo něco takového a najednou byl zahojený? To zkrátka přírodní cestou moc nejde,” reagoval Viktor Pešta na dotaz fanouška v rámci podcastu MMA pod lupou.

Kromě toho Pešta ještě prozradil, že v současné době dokončuje přípravu a ladí váhu na souboj s Puetzem. Aktuálně váží cca 102 kilogramů, takže by rád shodil ještě aspoň 2 kila a těsně před zápasem plánuje dát dolů 7 kilogramů tím, že se zbaví přebytečné vody v těle.


Na záznam video streamu se můžete mrknout níže.


Další články