Sleduj nás

Zemře kvůli obřím napíchaným bicepsům? Ruský MMA zápasník musel ukončit kariéru, hrozí mu smrt!

Zemře kvůli obřím napíchaným bicepsům? Ruský MMA zápasník musel ukončit kariéru, hrozí mu smrt!
Zemře kvůli obřím napíchaným bicepsům? Ruský MMA zápasník musel ukončit kariéru, hrozí mu smrt!

Za blbost se platí! Ruský bojovník Kirill Tereshin musel ukončit kariéru MMA zápasníka. A i když se mu v kleci nedaří, nekončí kvůli svým neúspěchům.

Tím hlavním důvodem jsou jeho falešné bicepsy, které si napíchal syntolem a teď ho ohrožují na životě. Při posledním zápase mu totiž doslova praskly svaly v rukou, takže musel být převezen do nemocnice.


Obří falešné bicepsy ruskému bojovníkovi štěstí v MMA nepřinesly, protože prohrál snad každý zápas. Ba naopak. Podle lékařů mu kvůli nim hrozí amputace, v horším případě smrt. A i když se Rus proslavil právě díky svým syntolovým bicepsům, dnes toho lituje.

Postupně si totiž do každé paže vpíchl asi tři litry syntolu. Dělal to kvůli tomu, aby jeho ruce vypadaly namakaně. Chtěl je rychle a bez námahy. Nakonec toho skutečně docílil, jeho bicepsy se opticky zvětšily. Jenže za jakou cenu.


Jednak jeho ruce vypadají na první pohled hodně nepřirozeně, ale ještě větší problém je samotný syntol. Ten je totiž toxický a vytvořil v jeho těle nebezpečné vazelínové hrudky.

Po posledním zápase mu navíc svaly v rukou doslova praskly, a tak musel být ruský zápasník převezen do nemocnice. Tam mu doktoři během dvou operací odstranily většinu jeho tricepsů, takže musel se zápasením okamžitě skončit.

„Riziko komplikací je v tomto konkrétním případě velmi vysoké a pacient musí konat. Syntol v těle totiž dlouhodobě poškozuje ledviny, což v nejhorších případech končí smrtí,“ prozradil doktor Dmitrij Melnikov.


Rus už má další operaci domluvenou, ale vůbec netuší, jak dopadne. Jeho šance na kompletní zdravení nejsou stoprocentní. Svého rozhodnutí napíchat si bicepsy syntolem s odstupem času samozřejmě lituje.

„Je mi teprve 24 a opravdu nevím, co bude dál. Podstoupím další operace, abych se této noční můry zbavil. Mám štěstí, že existují lékaři, kteří mě dokážou léčit. Brzy mě čeká třetí operace, která bude velice komplikovaná. To, co jsem provedl, jsem udělal kvůli své mladické nerozvážnosti. Nemyslel jsem na důsledky,“ prozradil Tereshin.


Další články