Sleduj nás

André Reinders odtajnil soukromí: Jsem pořád v zápřahu, žádost o rozvod jsme s Mašlíkovou zatím nepodali

André Reinders odtajnil soukromí: Jsem pořád v zápřahu, žádost o rozvod jsme s Mašlíkovou zatím nepodali

Jedna z nejvýraznějších postav českého MMA se v exkluzivním rozhovoru rozpovídala o rozvodu s manželkou Mašlíkovou a svých pocitech. Trenér André Reinders se podělil o své soukromí přímo v tělocvičně.

„Datum rozvodu ještě nemáme. Ani žádost jsme zatím nepodali. Snažíme se, aby to bylo co nejnormálnější. Aby to neodnesl náš syn Andreas, a aby všechno proběhlo v pohodě. Myslím, že se dohodneme na všem, ani jeden nejsme typ, který by chtěl tomu druhému dělat problémy. Na Hance mi bude vždy záležet. Vždycky bude důležitou osobou v mém životě. Ostatně je to matka mého syna. Dala mi to nejcennější v životě, a tak k ní budu i přistupovat. Rozhodně jí nemám v úmyslu dělat zle,“ svěřil se.

„Syna vídám poměrně pravidelně. Každé pondělí, středu a pátek ho vozím do školky. Jsme spolu o víkendech, jezdím za ním i v týdnu do našeho společného domu. Takže ho vidím víceméně každý den. Dokud tady budu, budu stát při něm a pomáhat mu v životě," dodal elitní trenér.


André Reinders požádal o rozvod s manželkou

Práce má Reinders víc než dost. Podle jeho slov je pořád v zápřahu, protože se musí starat o nejsilnější a největší profesionální tým v Čechách. Aktuálně připravuje své svěřence na spoustu zápasů a turnajů. Nechme se proto překvapit, jak se bude bojovníkům Reinders MMA pod taktovkou tak zkušeného trenéra na nejbližších akcích dařit.



Další články