Sleduj nás

Boxer Konečný: Mawara jsme o výhru neokradli, byla to remíza

Boxer Konečný: Mawara jsme o výhru neokradli, byla to remíza

Na konci února probíhala v Ústí nad Labem akce Save Boxing, kterou pořádal legendární boxer Lukáš Konečný. Té se zúčastnil ve svém debutu v boxu i Mawar Růžička, kterého mimochodem čeká také na turnaji OKTAGON 22 MMA premiéra.

Mawar byl velmi nespokojený s výsledkem svého zápasu, protože mu rozhodčí přisoudili remízu. Dokonce pořadatele nařknul z toho, že ho o výhru okradli. Co na to Konečný?

„My nerozhodujeme zápasy podle jména. Tady prostě šli dva debutanti proti sobě. Na jedné straně sportovec známý, ale z jiného sportu. Na straně druhé kluk, který boxoval soutěžní zápas naposledy před několika lety. Zápas byl velmi pěkný a vyrovnaný. Už od začátku byla vidět nezkušenost obou kluků a spousta drobných chyb. I komentátoři duelu zápas označili jako remízový. Stejně tak i dva bodoví rozhodčí a jeden dokonce viděl Růžičku prohrát. Udělejte si obrázek sami. Mimochodem rád klukům nabídnu prostor pro odvetu! A klidně rovnou na šest kol,” vysvětlil Lukáš Konečný.


Tadeáš Růžička si však stojí za svým a myslí si, že zvítězil.


„Okradli mě. Ti boxeři nesnáší kluky z jiných sportů. Už od vážení jsme hrozně dostávali pohledy a bídu. Zápas jsem vyhrál a měl jsem ho vyhrát, ale dali mi remízu. Původní plán byl udělat skóre v profi ringu, to se mi teď zkurvilo. MMA je stejně priorita.”

Myslíte si, že se Mawar zlobí oprávněně?


Další články