Sleduj nás

Buakaw Banchamek se představil v Praze, jak si vedl Michael Krčmář?

Buakaw Banchamek se představil v Praze, jak si vedl Michael Krčmář?
Motorkářský svátek slavné značky Harley-Davidson, který se konal v Praze, vyšperkoval svou akci tím, že nalákal světové bojovníky na jednu z plánovaných částí. To byl právě thajský box a galavečer pod názvem All star fight in Prague 2018.

Světová špička muaythai zavítala do Prahy. Buakaw, Superbon, Cola Banchamek, Manachai, Kom Pikart - tato pětice thajských superhvězd se postavila proti výběru Evropy.

Vyvrcholením a trhákem byl pak fight Buakaw Banchamek vs. Michael Krčmář. Představily se nám i hvězdy z pražského Hanuman Gymu Daniel Vítovec a Lukáš Dvořák.

Podařilo se vám do České republiky nalákat hvězdu světového formátu. To asi nebylo jednoduché, že?


„Vůbec to nebylo jednoduché, ale to s Thajci nikdy moc nebývá, protože mají vždycky na všechno času dost. Pro ně je týden jako měsíc a měsíc rok, takže teď honem musíme řešit víza a letenky. Ale povedlo se.“

Jak jste se vůbec dostal k tomu nápadu zkusit oslovit právě Buakawa Banchameka?


„To vzniklo tím, že už tu během oslav Harleye budou hrát i Rolling Stones. Přišel za mnou tehdy Jarda Vavřina (hlavní organizátor oslav 115. výročí založení Harley-Davidson, pozn. red.) a řekl mi, že chce jen to nejlepší. Bylo nám jasné, že to bude něco stát, ale dokázali jsme se domluvit.“


Málokdo si dokázal představit, jak bude vypadat fight Buakaw Banchamek vs. Michael Krčmář. Slýchali jsme odlišné názory.

Někdo tvrdil, že Michael neudrží ani první kolo, jiní mu věřili. Nakonec sice Krčmář prohrál na body, ale v ringu ukázal srdce pravého bojovníka a není se vůbec za co stydět. Inu, posuďte sami.


Další články