Sleduj nás

Český boxer Ducár se porve v Anglii o mezinárodní pás!

Český boxer Ducár se porve v Anglii o mezinárodní pás!

Vasil Ducár je pořádný střelec! Vzal zápas v Anglii, i když věděl, že nebude mít na přípravu moc času. Jeho protivníkem bude Chris Billam-Smith. Zápas se uskuteční už 20. března a ve hře bude mezinárodní pás organizace WBA. Zvládne tuhle těžkou výzvu?

Vasil je ve světovém žebříčku na 32. místě v křížové váze. Jeho soupeř je na tom o něco lépe, patří mu 20. příčka. Galavečer se bude konat ve Wembley Areně, kousek od místa, kde se před devíti lety pořádala olympiáda.

„Momentálně je tenhle turnaj tím nejlepším, co světový box nabízí. Ne nadarmo se Hearnovi přezdívá Dana White boxu. Se soupeřem se shodou okolností známe, potkali jsme se na sparinzích. Je to tlačená domácí hvězdička, která si buduje velké jméno. Jeho manažeři jsou zkušení a nechtějí nic podcenit, ale nevadí, já jsem v tréninku pořád. Sice ne v takovém tempu, ale věřím, že formu na kvalitní zápas mám,“ neskrýval nadšení český boxer.


LIVE přenos poběží na Sky Sports a streamingové platformě DAZN, kterou si můžete za měsíční poplatek 39 korun zakoupit i v Česku.


Další články