Sleduj nás

Další rána pro OKTAGON? Patrik Kincl potvrdil, že bude spíše zápasit v RFA

Další rána pro OKTAGON? Patrik Kincl potvrdil, že bude spíše zápasit v RFA
Patrik Kincl patří k nejúspěšnějším českým MMA zápasníkům. Má za sebou tři zápasy v prestižní polské organizaci KSW, a i když souboj o titul prohrál, vedení jeho výkon ocenilo. Ale to nic nemění na tom, že mu brzy vyprší kontrakt a tak musí vyřešit, jakým směrem se bude jeho kariéra dále ubírat. Jaké má možnosti?

Naposledy se český zápasník představil fanouškům v organizaci KSW, kde se v titulové bitvě utkal se šampionem Roberto Soldičem. Bohužel prohrál, a tak nemá jistotu, kam povedou jeho další kroky.

Podle Kincla je nejideálnější scénář ten, že zůstane u polské organizace KSW, která mu umožní střídavé starty. To znamená, že by mohl zápasit i v jiných organizacích.


“Můj ideální scénář je, že bych zůstal v KSW a občas si odskočil do jiné organizace. Jednal jsem s Ondrou Novotným a OKTAGONem, potom s novou organizací RFA. Dali jsme si nástřel a čekám. Já jsem jim řekl, že KSW je priorita, protože se ke mně tato organizace chovala vždy fér. Podle výsledku jednání v Polsku dále rozseknu možnosti tady. Chci mít co nejdříve jasno, rád bych se v týdnu blížil k vyřešení, abych stihl do konce roku ještě zápas.” prozradil Patrik.

“Pokud mi KSW umožní střídaný start, tak podle prvotních schůzek to vypadá blíže k RFA, kde by jim střídavý start nevadil. Ondra Novotný říkal, že by chtěli čistě exkluzivitu, takže s ním se chci ještě potkat a pobavit se, jestli nesleví z nějakých požadavků. Zatím to vypadá na RFA. Nejdříve jsem jednal ale s Ondrou, takže s ním se chci ještě potkat,” dodal Patrik.


Zatím to vypadá, že nová organizace RFA má zápasníkům skutečně co nabídnout. Kincl je bojovníkem světových kvalit a jen tak s něčím by se nespokojil. Tak se nechme překvapit, kde nakonec Patrik zakotví.


Další články