Sleduj nás

Daniel Škvor i Matěj Peňáz na GLORY 64 Strasbourg! Kdo na ně ve Francii čeká?

Daniel Škvor i Matěj Peňáz na GLORY 64 Strasbourg! Kdo na ně ve Francii čeká?
Už 9. března se můžeme těšit na další galavečer Glory, který tentokrát hostí město Štrasburk. Z pohledu českého diváka jde o unikátní záležitost, jelikož na kartě Glory 64 startují i dva čeští zástupci.

Daniel Škvor i Matěj Peňáz na GLORY 64

Daniel Škvor má zatím pod touto prestižní organizací dvě prohry. V úvodním duelu ho porazil Tomáš Možný ze Slovenska, druhou prohru mu připravil velezkušený Roel Mannaart. Škvor ale vždy ukázal, že na zápasení v Glory má, proto se s ním počítá i v budoucnu. Napravit bilanci může už teď, čeká ho Němec Mohamed Abdallah, i ten dvakrát podlehl. V tomto duelu jsou karty vyrovnané. Kdo si připíše první výhru v Glory? Good luck, DeeDee.




Matěj Peňáz vstoupil pod křídla Glory teprve nedávno. Úspěšně! První zápas vyhrál, kdy doktor po zranění soupeře bitvu ukončil ve druhém kole. Nyní ho čeká trochu zkušenější borec, tím je Yassine Ahaggan. Francouz měl už dva zápasy, jeho bilance je nerozhodná.


Matěj Peňáz vstoupil pod křídla Glory teprve nedávno

Na oba zápasy jsou vypsané solidní kurzy u sázkových kanceláří. Vsadit si můžete třeba u společnosti Tipsport zde. Daniel Škvor drží kurz 2.08, jeho kolega Matěj Peňáz pak 1.50!


Další články