Sleduj nás

Že jenom prohrává? Grznár sejmul soupeře za minutu a půl

Že jenom prohrává? Grznár sejmul soupeře za minutu a půl
Strakonický rodák a profesionální kulturista Filip Grznár má za sebou několik profesionálních zápasů v MMA a boxu.

I když mu veřejnost příliš nevěří, nemůžeme zapomenout na jeho první boxerské klání, které se možná až překvapivě neslo v jeho režimu. O čtyři roky mladší soupeř Jakub Krejčí se již po minutě a půl odporoučel k zemi a Grznár slavil první výhru.

filip grznar box uspech


Celý duel nám hostilo Multikulturní centrum Fabrika, jenž můžeme nalézt ve Svitavách. Pro námi velmi dobře známého kulturistu se jednalo o samotný křest ohněm, neboť jeho zápasové statistiky z ringu zatím ještě nebyly evidovány.

To vše se však změnilo 16. prosince, když se tváří v tvář ocitl poněkud zkušenějšímu, avšak doposud úspěchům se vyhýbajícímu soupeři. Devětadvacetiletý Jakub Krejčí měl na svém kontě dvě porážky a nyní si připsal třetí. I ta přišla formou KO.


Grznár výzvy naprosto zbožňuje, což je pro nás jasným signálem, že se můžeme těšit na další bojovou štaci. Není to tak dávno, co svedl souboj v jiu-jitsu s Benem Cristovaem, jemuž nakonec podlehl, ale nedalo mu to, aby své štěstí nezkusil jinde.

V dalším boxerském klání se mu až tak nedařilo, každopádně stál proti dosud neporaženému Mariánovi Džupkovi. Celé video ze zápasu si můžete pustit níže.


Další články