Sleduj nás

Hodně kluků v OKTAGONu trápí, že se nejvíc sdílí Vémola, postěžoval si Mikulášek

Hodně kluků v OKTAGONu trápí, že se nejvíc sdílí Vémola, postěžoval si Mikulášek
První vlna odchodů z OKTAGONu je za námi a nyní se zdá, že se změna dresu bude týkat spíše jednotlivců, kteří nejsou pod žlutočernou vlajkou spokojeni.

Hlavní důvod jsou samozřejmě finance, ale zdá se, že vojáci OKTAGONu mají problém i s pocitem nedocenění. Aspoň tak na nás působí prohlášení Vaška Mikuláška, který se svěřil serveru iDnes.

„Hodně kluků v OKTAGONu trápí, že se nejvíc sdílí Vémola. Já vím, zlaté vejce, tahák, lidi ho zbožňují i nenávidí, ale klukům to je líto. Jsou z toho unavení. Je fajn pocit, když vás nasdílí.“


Karlos je momentálně na marodce a tak by mohli někteří dravci zkusit zaujmout jeho místo pod září reflektorů. Otázkou je, kdo má charisma a schopnosti na to, aby zaujal tak širokou masu fanoušků jako Terminátor.

Další téma, které aktuálně hýbe scénou, je vliv nové organizace RFA. Vašek jako mnoho dalších dostal velmi lákavou nabídku a je tedy jen otázkou času, kdy Lea Brichtu budou následovat další.


„OKTAGONu vděčím za hodně, nechci dělat nikomu nic za zády. Ale já mám s Borisem (Marhanským) skvělý vztah. Oslovil mě jako všechny a přemýšlím, co dál. Nabídku mi dal víc než pěknou, líbí se mi i jejich lidský přístup, ale rozhodnutý ještě nejsem,“ zůstává na pochybách Baba Jaga.

Další tisková konference RFA se blíží a je jasné, že se nová organizace bude chtít pochlubit pořádnými úlovky. Následující týdny se tedy v zákulisí budou dít hodně zajímavé věci.


Další články