Sleduj nás

Hvězdy nešetří chválou! Kdy chce Ľudovít Klein druhý zápas v UFC?

Hvězdy nešetří chválou! Kdy chce Ľudovít Klein druhý zápas v UFC?

První vystoupení slovenského borce v UFC dopadlo skvěle. Ľudovít Klein vytáhl svůj pověstný highkick a Shanea Younga poslal oblizovat podlahu klece již po pouhých šestasedmdesáti vteřinách!

Fantastický debut vzbudil velkou odezvu mezi odborníky i samotnými bojovníky UFC. Komentátor a aktivní zápasník Paul Felder nešetřil chválou. „Co jsem říkal? Říkal jsem, že to bude headkick. Když se podíváte na videa toho chlapce, tak to tam sází nádherně. Ten chlapík je nebezpečný. Říkám to už teď, Ľudovít Klein může být v pérové váze vyzyvatelem.“

Těžká váha Jairzinho Rozenstruik byl stručnější. „Rychlejší než jeho stín. Impozantní zasazování úderů od Ludovíta Kleina.“ Brett Okamoto pak připomněl krátký čas na přípravu. „Ľudovít Klein šel do tohoto zápasu na poslední chvíli, ale s určitým hajpem, a teď už víme, proč tomu tak bylo. Kop levou nohou do hlavy, pravý zvedák a konec zápasu v prvním kole. Velmi působivý debut v UFC.“


Ľudovít Klein slaví první výhru v UFC

Klein díky bleskové výhře neutrpěl žádné zranění, které by jej omezovalo v tréninku a může tak prakticky okamžitě naskočit zpět do plné přípravy. Se svým trenérem Attilou Véghem se shodli, že ideální by byl další zápas do konce tohoto roku.


Jedinou kaňkou na úžasném vystoupení tak zůstává nesplnění váhového limitu o dvě kila. Klein se ale svému soupeři již omluvil a přenechal mu rovnou tři tisíce dolarů ze své první zámořské výplaty. I tak si zvládl za tento zápas vydělat přes dvacet tisíc dolarů.


Další články