Sleduj nás

Je mi fuk, jestli Grznár bere steroidy, nedělá si hlavu jeho sobotní soupeř

Je mi fuk, jestli Grznár bere steroidy, nedělá si hlavu jeho sobotní soupeř
Sobotní turnaj organizace I AM Fighter je již za dveřmi a nás zde čeká i jeden celebrity zápas s velmi zajímavým obsazením. Na jednu stranu klece se postaví bývalý kulturista Filip Grznár a soupeřem mu bude účastník SuperStar Jaroslav Oláh.

Podle sázkových kanceláří je Filip jasný outsider, ale situace nemusí být tak jednoznačná. Pokud by se braly jako měřítko zkušenosti z klece, má zde Grznár oproti svému soupeři jasnou výhodu. Oláh má sice jedenáct zápasů v boxu, ovšem malé rukavice a plná pravidla MMA jsou úplně jiná liga.

Co bude naopak hovořit pro talentovaného zpěváka, to jsou fyzické parametry. Zde bude mít jasnou výhodu v dosahu a pravděpodobně bude i o pár kilogramů těžší. O nutnosti náročného shazování a své přípravě se Oláh rozpovídal pro domovské stránky IAF.


„Dal si do smlouvy, že musím vážit pod sto kilogramů, což znamenalo zhubnout dvacet kilo. A povedlo se. Vlastně bych mu měl poděkovat, protože jsem byl tlusté prase, teď se alespoň budu líbit holkám.“




Jaroslav pojal finále přípravy opravdu zodpovědně a posledních deset týdnů makal jako opravdový profík.

„Trénoval jsem v pražském RPG Gymu pod Davidem Vyvážilem, kondičně se o mě staral Roman Gomola. No a také jsem se válel s Arturem Omarovem, dojížděl jsem za ním i do Chomutova. A kdo ho trochu zná, ví, o čem tréninky s ním jsou.“

Právě přes wrestling by teoreticky mohla pro Filipa vést cesta k vítězství, protože v postoji bude mít s vyšším a boxerskými duely ostříleným sokem velké problémy. Kolik se toho během krátké doby Jaroslav od olympionika Omarova naučil, to uvidíme v sobotu.


Grznár se v tréninku spoléhal na své obvyklé mentory Jana Kalaše a Jana Pionteka z plzeňského Atom Gymu. Filip se nikdy netajil svým pozitivním vztahem k anabolickým steroidům, ale jeho soupeř se nadlidské síly kontroverzního kulturisty nebojí.

„Asi jsem si měl dát taky nějakou podmínku, třeba tu ohledně steroidů, ale co, je mi to fuk,“ zhodnotil lakonicky romský zpěvák a také barber.

Další články